{:id=>13, :name=>"Pluus.no", :url=>"https://pluus.no", :currency=>"NOK", :locale=>"nn"}
Medlemsbetingelser

Medlemsbetingelser

GL Norway ApS (Pluus.no) CVR-nr.: 41881399 Theilgaards Torv 1 4600 Køge [email protected] +47 80 06 22 10 Etablert: 2019

Aksept av medlemsbetingelser

Når du godtar de gjeldende medlemsbetingelsene på Pluus.no, du godtar at Pluus.no kan trekke det oppgitte beløpet med jevne mellomrom, inntil du velger å si opp medlemskapet ditt. Du vil motta en ordrebekreftelse på e-post ved ditt første kjøp der inneholder informasjon om ditt abonnement. Senere kvitteringer vil kan bli funnet når du er logget inn på Pluus.no på "kundesenter" nedenfor varen "kvitteringer". Dersom betaling av medlemskapet ikke skjer senest kl forfall, på grunn av avvisning av NETS, banken, betalingsleverandøren eller av andre grunner, forsøk på å ta ut det resterende beløpet senere, inntil forfall beløpet er betalt, dvs. månedene du har vært medlem.

Oppsigelse av medlemskap

Du kan si opp medlemskapet ditt når som helst. Det er ingen binding etter den første måned. For å si opp medlemskapet ditt må du logge inn på vår "kundesenter" eller kontakt vår kundeservice på epost eller telefon. Pluus.no godtar ikke oppsigelser fra tredjeparter eller tjenester. Hvis du nekter mottak av bestilte varer, eller henter ikke varene sine før de sendes tilbake til Pluus.no, er dette ikke likestilt med en oppsigelse av medlemskap. Hvis du har sagt opp medlemskapet ditt og dette har utløpt, og du igjen legge inn en bestilling på Pluus.no, vil du umiddelbart etter bestillingen, være trukket for en måneds medlemskap. Hvis du sier opp medlemskapet ditt, gjør du det har fortsatt tilgang til medlemskapet ditt for den gjenværende tiden. Etter en medlemskapet avsluttes, ingen ytterligere uttak vil bli gjort fra kontoen din, med mindre du velger å reaktivere medlemskapet ditt selv.

Ansvar og ansvar

Fra det øyeblikket du bestiller det første produktet til medlemspris, og dermed bruke medlemskapet på Pluus.no, er du som kortinnehaver forpliktet å betale hele beløpet hver måned frem til medlemskapet avsluttes.

Angrerett

Den lovfestede angreretten på 14 dager er knyttet til ditt medlemskjøp, som løper fra det tidspunktet du oppretter medlemskapet ditt. Siden du har inngått avtale om abonnement, er det kun angrerett inngåelse av avtalen og ikke i forbindelse med den løpende betalingen. Hvis du ønsker å benytte deg av angreretten, må du returnere varene som du har kjøpt til medlemspris innen 14 dager etter medlemskap, er opprettet. Les mer om å kansellere kjøpet i våre handelsbetingelser.

Rettferdig bruk

Pluus.no forbeholder seg retten til å stenge tilgangen til medlemskapet samt avbryte evt åpne ordrer som er i konflikt med de nåværende medlemsvilkår dersom det er grunn til å tro det medlemskapet misbrukes eller er på annen måte i strid med rimelig bruk. En medlemskap kan f.eks. stenges som følge av «urettferdig bruk». Det er vurdert som "urettferdig bruk" hvis et medlem prøver å omgå maksimalt kjøp på en vare, vet å legge inn flere bestillinger for samme vare innen 7 påfølgende dager. Det er kun tillatt å bestille produkter til eget forbruk eller husholdningsforbruk. At Det er heller ikke tillatt å legge inn mer enn 4 bestillinger i én kalendermåned.

Vilkårene ble sist oppdatert 01-11-2023