{:id=>13, :name=>"Pluus.no", :url=>"https://pluus.no", :currency=>"NOK", :locale=>"nn"}

Brands

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Q
UX


Merker


Spar mye på merkene du vanligvis bruker

Akkurat nå kan du spare mye penger på kjøp av merkevarene du kjenner og vanligvis bruker. Du finner et hav av attraktive merker i butikken vår, og flere kommer til hele tiden. Listen over kule merker er lang og inkluderer bl.a. LEGO, DOVE, L'OREAL, GOSH, SANTA MARIA, URTEKRAM, HUGO BOSS, SCHWARTZKOPF, CLEAN PARFUME, MAX FACTOR, AJAX, COLGATE – ja, vi kunne fortsette.


Mer enn 200 kjente merker til fantastiske priser

Hos Pluus.no tør vi påstå at du finner akkurat de produktene og merkene du vanligvis kjøper til dyre priser andre steder. Du kan fritt velge fra vårt enorme sortiment, som i dag består av mer enn 200 forskjellige merker. Vi er hele tiden på jakt, og det kommer nye hele tiden – inkludert alle de nye merkevarene som kommer på markedet. Felles for dem alle er at prisene er fantastiske!


Alle merkevarene og luksusvarene dine samlet på ett sted

Det viktigste for oss er at du alltid finner det du trenger til hobbyen, husholdningen, fritiden, selvfornøyelsen... ja, til alle gjøremål og aktiviteter i hverdagen. Vår høyeste prioritet er at du kan handle alt du trenger på ett sted og samtidig. På toppen av det, til priser hvor du sparer mye penger på produktene og merkene du allerede kjenner og vanligvis handler andre steder. Og er det ikke flott at du kan spare uten å måtte klare deg uten og uten å handle på mange forskjellige steder – det handler bare om å kunne kjøpe billigere på ett og samme sted – og det kan du gjøre på Pluus.no.


Spar opptil 60 % på kjente merkevarer